Heeft u een schoonheidssalon waarin u behandelingen aanbiedt voor huidgerelateerde behandelingen?

Met behulp van de VergoedingsChecker kunnen potentiële klanten snel en eenvoudig nagaan of een behandeling vergoed wordt door de verzekering. De website VergoedingsChecker.nl  toont hiervoor een overzicht van schoonheidssalons die de gevraagde behandeling aanbieden in de betreffende regio. Afhankelijk van het VergoedingsChecker-pakket van de behandelaar worden hierbij tevens exclusieve aanbiedingen op behandelingen getoond alsmede een professionele landingspagina van de betreffende salon. VergoedingsChecker vormt zo een effectieve en interactieve schakel tussen client en behandelaar.

Wat als mijn schoonheidssalon geen behandelingen aanbiedt die vergoed worden?

Acnetherapie en ontharingsbehandelingen die door bepaalde schoonheidsspecialisten die lid zijn van ANBOS gedaan worden, worden in veel gevallen (deels) vergoed door een aanvullende verzekering. Maar ook wanneer er geen sprake is van dekking, geeft de VergoedingsChecker een overzicht van schoonheidssalons in de betreffende regio en de door hen geselecteerde aanbiedingen. 

Als behandelaar zonder vergoedingen maakt u hiervoor gebruik van de pakketten ‘Extra’ of ‘Professioneel’, waarbij u tegen aantrekkelijke tarieven speciale aanbiedingen en/of een eigen landingspagina voor uw salon presenteert op VergoedingsChecker.nl. Zo brengt u niet alleen uw salon onder de aandacht bij een breder publiek, maar profiteert u tevens van betere vindbaarheid door een uitstekende SEO dankzij de nodige links tussen de website van uw salon en de landingspagina op VergoedingsChecker.nl.

Let Op: Biedt uw salon geen ontharings- of acnebehandelingen aan die in aanmerking komen voor vergoeding, dan kunt u geen gebruik maken van het gratis basispakket van de VergoedingsChecker. Met behulp van de betaalde pakketten ‘Extra’ of ‘Professioneel’ zorgt u ervoor dat uw salon desondanks een vermelding krijgt. 

Deze vermeldingen worden getoond in de VergoedingsChecker – wanneer bezoekers geen dekking kunnen krijgen via de verzekering. Voor betaalde pakketten geldt bovendien dat deze de vermelding ‘Premium Locatie’ krijgen in het overzicht van behandelaars op VergoedingsChecker.nl.

De VergoedingsChecker op uw eigen website?

Dat kan! De app toont in dat geval enkel de informatie van uw eigen salon en vormt een waardevolle toevoeging aan uw website. Bezoekers kunnen rechtstreeks vanaf uw website nagaan of een willekeurige vorm van huidbehandelingen vergoed wordt door de verzekering en hoeven uw website hiervoor dus niet meer te verlaten. Bovendien kunnen zij rechtstreeks doorklikken vanuit de VergoedingsChecker app voor het maken van een afspraak of het aanvragen van informatie bij uw salon. 

Kiest u voor de VergoedingsChecker app dan ontvangt u voor de periode van één jaar de licentievoorwaarden om deze widget overal op uw site te kunnen plaatsen. De VergoedingsChecker app is los te bestellen of in combinatie met één van onze betaalde pakketten die bijdragen aan betere vindbaarheid, uitstekende SEO en meer bekendheid van uw salon.

Kies hier uw pakket

Kies hier uw pakket om met uw salon gebruik te maken van de VergoedingsChecker. Nadat u een pakket heeft geselecteerd en (eventueel) betaald, krijgt u automatisch een bericht met de informatie die wij nodig hebben om uw behandelingen op VergoedingsChecker.nl zichtbaar te maken voor uw potentiële klanten. U krijgt ook automatisch de benodigde informatie als u ervoor kiest om de VergoedingsChecker App op uw eigen website geplaatst te hebben.

Ga naar Pakketten en kijk wat wij voor u kunnen doen.

VergoedingsChecker.nl || 2020 || Algemene Voorwaarden Zorgaanbieders || Leveringsvoorwaarden