Heeft u een kliniek of praktijk waarin u behandelingen aanbiedt voor huidgerelateerde behandelingen?

Professionele huidverbetering en oedeemtherapie worden in veel gevallen vergoed door een aanvullende verzekering. De specifieke voorwaarden verschillen per verzekeraar en tevens per verzekeringsmodule waardoor cliënten al gauw door de bomen het bos niet meer zien. Dat is jammer, want vergoeding door de zorgverzekering is natuurlijk cruciaal voor het aantal behandelingen in uw praktijk of kliniek. De VergoedingsChecker biedt uitkomst! 

De VergoedingsChecker 

Met behulp van de VergoedingsChecker kunnen potentiële klanten snel en eenvoudig nagaan of een behandeling vergoed wordt door de verzekering. De website VergoedingsChecker.nl toont hiervoor een overzicht van huidklinieken die de gevraagde behandeling aanbieden in de betreffende regio. Afhankelijk van het VergoedingsChecker-pakket van de behandelaar worden hierbij tevens exclusieve aanbiedingen op behandelingen getoond alsmede een professionele landingspagina van de betreffende kliniek. VergoedingsChecker vormt zo een effectieve en interactieve schakel tussen cliënt en behandelaar.

Geen vergoeding – wél vermelding

Ook wanneer een geselecteerde verzekering geen dekking blijkt te bieden voor de gewenste therapievorm, wordt op VergoedingsChecker.nl een overzicht van regionale klinieken getoond die de behandeling aanbieden – eventueel in combinatie met één of meer exclusieve aanbiedingen of een persoonlijke landingspagina.

Voor betaalde pakketten geldt bovendien dat deze de vermelding ‘Premium Locatie’ krijgen in het overzicht van de VergoedingsChecker.

De VergoedingsChecker op uw eigen website?

Dat kan! De app toont in dat geval enkel de informatie van uw eigen huidkliniek en vormt een waardevolle toevoeging aan uw website. Bezoekers kunnen rechtstreeks vanaf uw website nagaan of een willekeurige vorm van huidtherapie vergoed wordt door de verzekering en hoeven uw website hiervoor dus niet meer te verlaten. Bovendien kunnen zij rechtstreeks doorklikken vanuit de VergoedingsChecker app voor het maken van een afspraak of het aanvragen van informatie bij uw kliniek. 

Kiest u voor de VergoedingsChecker app dan ontvangt u voor de periode van één jaar de licentievoorwaarden om deze widget overal op uw site te kunnen plaatsen. De VergoedingsChecker app is los te bestellen of in combinatie met één van onze betaalde pakketten die bijdragen aan betere vindbaarheid, uitstekende SEO en meer bekendheid van uw huidkliniek.

Kies hier uw pakket

Klik hieronder op de knop en kies uw pakket om met uw huidkliniek gebruik te maken van de VergoedingsChecker. Nadat u een pakket heeft geselecteerd en (eventueel) betaald, krijgt u automatisch een bericht met de informatie die wij nodig hebben om uw behandelingen op VergoedingsChecker.nl zichtbaar te maken voor uw potentiële klanten. U krijgt ook automatisch de benodigde informatie als u ervoor kiest om de VergoedingsChecker App op uw eigen website geplaatst te hebben.

Ga naar Pakketten en kijk wat wij voor u kunnen doen.

VergoedingsChecker.nl || 2020 || Algemene Voorwaarden Zorgaanbieders || Leveringsvoorwaarden