Heeft u een fysiotherapie praktijk?

Fysiotherapie is een behandelmethode die onder zeer uiteenlopende voorwaarden vergoed wordt door de ziektekostenverzekering. Vergoeding door de basisverzekering is vooral afhankelijk van de medische aandoening, terwijl aanvullende verzekeringen enorm verschillen in de dekkingsgraad en voorwaarden hiervoor. Vergoeding voor fysiotherapie is voor veel (potentiele) cliënten van uw praktijk van groot belang.

De VergoedingsChecker

Met behulp van de VergoedingsChecker kunnen potentiele klanten snel en eenvoudig nagaan of een behandeling vergoed wordt door de verzekering. De website VergoedingsChecker.nl toont hiervoor een overzicht van fysiopraktijken die de gevraagde behandeling aanbieden in de betreffende regio. Afhankelijk van het VergoedingsChecker-pakket van de behandelaar, worden hierbij tevens aanbiedingen op behandelingen getoond alsmede een professionele landingspagina van de betreffende praktijk. VergoedingsChecker vormt zo een effectieve, interactieve schakel tussen client en behandelaar.

Geen vergoeding – wél vermelding

Ook wanneer een geselecteerde verzekering geen dekking blijkt te bieden voor de gewenste therapievorm, wordt op VergoedingsChecker.nl altijd een overzicht van regionale praktijken getoond die de behandeling aanbieden – eventueel in combinatie met één of meer exclusieve aanbiedingen of een persoonlijke landingspagina van uw praktijk.

Voor betaalde pakketten geldt bovendien dat deze de vermelding ‘Premium Locatie’ krijgen in het overzicht van de VergoedingsChecker.

De VergoedingsChecker op uw eigen website?

Dat kan! De app toont in dat geval enkel de informatie van uw eigen fysiopraktijk en vormt een waardevolle toevoeging aan uw website. Bezoekers kunnen rechtstreeks vanaf uw website nagaan of een willekeurige vorm van fysiotherapie vergoed wordt door de verzekering en hoeven uw website hiervoor dus niet meer te verlaten. Bovendien kunnen zij rechtstreeks doorklikken vanuit de VergoedingsChecker app voor het maken van een afspraak of het aanvragen van informatie. 

Kiest u voor de VergoedingsChecker app dan ontvangt u voor de periode van één jaar de licentievoorwaarden om deze widget overal op uw site te kunnen plaatsen. De VergoedingsChecker app is los te bestellen of in combinatie met één van onze betaalde pakketten die bijdragen aan betere vindbaarheid, uitstekende SEO en meer bekendheid van uw fysiopraktijk.

Kies hier uw pakket

Kies hier uw pakket om uw Fysiotherapiepraktijk te laten vermelden op VergoedingsChecker.nl. Nadat u een pakket heeft geselecteerd en (eventueel) betaald, krijgt u automatisch een bericht met de informatie die wij nodig hebben om desgewenst uw speciale aanbiedingen weer te geven op VergoedingsChecker.nl alsmede een aantal templates die als uitgangspunt dienen voor uw landingspagina aldaar. Ook wanneer u de VergoedingsChecker app bestelt, ontvangt u alle benodigde informatie omtrent uw aankoop via email.

Ga naar Pakketten en kijk wat wij voor u kunnen doen.

VergoedingsChecker.nl || 2020 || Algemene Voorwaarden Zorgaanbieders || Leveringsvoorwaarden