Heeft u een tandartspraktijk?

Tandartsbehandelingen zijn voor een groot deel afhankelijk van verzekeringsvoorwaarden. Veel patiënten houden hier bij het samenstellen van hun verzekeringspakket rekening mee door een aparte module voor tandartskosten af te sluiten. Doordat de dekkingsvoorwaarden per verzekeraar en ook per module verschillen, wordt hiervoor online veelvuldig naar informatie gezocht. Dit geldt met name ook voor behandelingen waarvan de medische noodzaak niet evident is, zoals bij cosmetische tandheelkundige ingrepen. Deze behandelcategorie profiteert daarbij van strategische en gerichte promoties. 

De VergoedingsChecker

Met behulp van de VergoedingsChecker kunnen potentiële klanten snel en eenvoudig nagaan of een behandeling vergoed wordt door de verzekering. De website VergoedingsChecker.nl toont hiervoor een overzicht van tandartspraktijken die de gevraagde behandeling aanbieden in de betreffende regio. Afhankelijk van het VergoedingsChecker-pakket van de behandelaar, worden hierbij desgewenst aanbiedingen op behandelingen getoond alsmede een professionele landingspagina van de betreffende praktijk. VergoedingsChecker vormt zo een effectieve, interactieve schakel tussen patient en behandelaar.

Geen vergoeding – wél vermelding

Ook wanneer een geselecteerde verzekering geen dekking blijkt te bieden voor de gewenste tandheelkundige behandeling, wordt op VergoedingsChecker.nl altijd een overzicht van regionale praktijken getoond die de behandeling aanbieden – eventueel in combinatie met een exclusieve aanbieding. Denk hierbij aan cosmetische behandelingen zoals het bleken van het gebit, het plaatsen van facings of andere vormen van esthetische gebitsrenovatie. Tevens is het mogelijk om uw vermelding op VergoedingsChecker aan te vullen met een persoonlijke landingspagina van uw praktijk, die u eenvoudig zelf opzet met behulp van onze kant-en-klare templates.

Voor betaalde pakketten geldt bovendien dat deze de vermelding ‘Premium Locatie’ krijgen in het overzicht van de VergoedingsChecker.

De VergoedingsChecker op uw eigen website?

Dat kan! De app toont in dat geval enkel de informatie van uw eigen praktijk en vormt een waardevolle toevoeging aan uw website. Bezoekers kunnen rechtstreeks vanaf uw website nagaan of een willekeurige tandheelkundige of cosmetische behandeling vergoed wordt door de verzekering en hoeven uw website hiervoor dus niet meer te verlaten. Bovendien kunnen zij desgewenst rechtstreeks doorklikken vanuit de VergoedingsChecker app voor het maken van een afspraak of het aanvragen van informatie bij uw praktijk. 

Kiest u voor de VergoedingsChecker app dan ontvangt u voor de periode van één jaar de licentievoorwaarden om deze widget overal op uw site te kunnen plaatsen. De VergoedingsChecker app is los te bestellen of in combinatie met één van onze betaalde pakketten die bijdragen aan betere vindbaarheid, uitstekende SEO en meer bekendheid van uw tandartspraktijk.

Kies hier uw pakket

Kies hier uw pakket om uw tandartspraktijk te laten vermelden op VergoedingsChecker.nl. Nadat u een pakket heeft geselecteerd en (eventueel) betaald, krijgt u automatisch een bericht met de informatie die wij nodig hebben om uw speciale aanbiedingen weer te geven op VergoedingsChecker.nl alsmede een aantal templates die als uitgangspunt dienen voor uw landingspagina aldaar. Ook wanneer u de VergoedingsChecker app bestelt, ontvangt u alle benodigde informatie omtrent uw aankoop via email.

Ga naar Pakketten en kijk wat wij voor u kunnen doen.

VergoedingsChecker.nl || 2020 || Algemene Voorwaarden Zorgaanbieders || Leveringsvoorwaarden