Heeft u een pedicure praktijk ?

Met behulp van de VergoedingsChecker kunnen potentiële klanten snel en eenvoudig nagaan of een behandeling vergoed wordt door de verzekering. De website VergoedingsChecker.nl  toont hiervoor een overzicht van pedicurepraktijken die de gevraagde behandeling aanbieden in de betreffende regio. Afhankelijk van het VC-pakket van de behandelaar worden hierbij tevens exclusieve aanbiedingen op behandelingen getoond alsmede een professionele landingspagina van de betreffende praktijk. VergoedingsChecker vormt zo een effectieve en interactieve schakel tussen cliënt en behandelaar.

De VergoedingsChecker 

Met behulp van de VergoedingsChecker kunnen potentiële klanten snel en eenvoudig nagaan of een behandeling vergoed wordt door de verzekering. De website VergoedingsChecker.nl toont hiervoor een overzicht van pedicurepraktijken die de gevraagde behandeling aanbieden in de betreffende regio. Afhankelijk van het VergoedingsChecker-pakket van de behandelaar worden hierbij tevens exclusieve aanbiedingen op behandelingen getoond alsmede een professionele landingspagina van de betreffende praktijk. VergoedingsChecker vormt zo een effectieve en interactieve schakel tussen cliënt en behandelaar.

Geen vergoeding – tóch extra klanten?!

Bepaalde pedicurebehandelingen worden op medische gronden soms vergoed vanuit de ziektekostenverzekering. Maar ook wanneer er geen recht op vergoeding voor blijkt te zijn, zorgt VergoedingsChecker ervoor dat uw praktijk onder de aandacht komt. Hiervoor wordt na de vergoedingscheck een overzicht van pedicurepraktijken getoond en hun eventuele aanbiedingen, alsmede een landingspagina van de betreffende praktijk (bij pakket ‘Professioneel’)

Deze vermeldingen worden altijd getoond in de VergoedingsChecker – dus ook wanneer bezoekers geen dekking kunnen krijgen via de verzekering. Voor betaalde pakketten geldt bovendien dat deze de vermelding ‘Premium Locatie’ krijgen in het overzicht van behandelaars op VergoedingsChecker.nl.

De VergoedingsChecker op uw eigen website?

Dat kan! De app toont in dat geval enkel de informatie van uw eigen pedicure praktijk en vormt een waardevolle toevoeging aan uw website. Bezoekers kunnen rechtstreeks vanaf uw website nagaan of een behandeling die uw pedicure praktijk aanbiedt, vergoed wordt door de verzekering en hoeven uw website hiervoor dus niet meer te verlaten. Bovendien kunnen zij rechtstreeks doorklikken vanuit de VergoedingsChecker app voor het maken van een afspraak of het aanvragen van informatie bij uw kliniek. 

 

Kiest u voor de VergoedingsChecker app dan ontvangt u voor de periode van één jaar de licentievoorwaarden om deze widget overal op uw site te kunnen plaatsen. De VergoedingsChecker app is los te bestellen of in combinatie met één van onze betaalde pakketten die bijdragen aan betere vindbaarheid, uitstekende SEO en meer bekendheid van uw huidkliniek.

Kies hier uw pakket

Klik hieronder op de knop en kies uw pakket om met uw pedicure praktijk gebruik te maken van de VergoedingsChecker. Nadat u een pakket heeft geselecteerd en (eventueel) betaald, krijgt u automatisch een bericht met de informatie die wij nodig hebben om uw behandelingen op VergoedingsChecker.nl zichtbaar te maken voor uw potentiële klanten. U krijgt ook automatisch de benodigde informatie als u ervoor kiest om de VergoedingsChecker App op uw eigen website geplaatst te hebben.

Ga naar Pakketten en kijk wat wij voor u kunnen doen.

VergoedingsChecker.nl || 2020 || Algemene Voorwaarden Zorgaanbieders || Leveringsvoorwaarden