Heeft u een Optiekwinkel?

Met behulp van de VergoedingsChecker kunnen potentiële klanten snel en eenvoudig nagaan of de aankoop van brillen of lenzen (deels) vergoed wordt door de verzekering. De website VergoedingsChecker.nl toont hiervoor een overzicht van opticiens in de betreffende regio. Afhankelijk van het VergoedingsChecker-pakket van de optiekwinkel worden hierbij tevens exclusieve aanbiedingen getoond alsmede een professionele landingspagina van de betreffende optiekwinkel of -praktijk. VergoedingsChecker vormt zo een effectieve en interactieve schakel tussen klant en opticien

Geen vergoeding – tóch extra klanten?!

Brillen en lenzen worden alleen op medische gronden vergoed vanuit de basisverzekering. Maar ook wanneer er geen recht op vergoeding blijkt te zijn, zorgt VergoedingsChecker ervoor dat uw optiekwinkel onder de aandacht komt. Hiervoor wordt na de vergoedingscheck een overzicht van opticiens en hun exclusieve acties getoond alsmede een landingspagina van de betreffende opticien (bij pakket ‘Professioneel’)

Deze vermeldingen worden altijd getoond in de VergoedingsChecker – dus ook wanneer bezoekers geen dekking kunnen krijgen via de verzekering! Voor betaalde pakketten geldt bovendien dat deze de vermelding ‘Premium Locatie’ krijgen in het overzicht van behandelaars op VergoedingsChecker.nl.

De VergoedingsChecker op uw eigen website?

Dat kan! De app toont in dat geval enkel de informatie van uw eigen optiekpraktijk en vormt een waardevolle toevoeging aan uw website. Bezoekers kunnen rechtstreeks vanaf uw website nagaan of een willekeurige product (deels) vergoed wordt door de verzekering en hoeven uw website hiervoor dus niet meer te verlaten. Bovendien kunnen zij rechtstreeks doorklikken vanuit de VergoedingsChecker app voor het maken van een afspraak of het aanvragen van informatie bij uw winkel/praktijk.

Kiest u voor de VergoedingsChecker app dan ontvangt u voor de periode van één jaar de licentievoorwaarden om deze widget overal op uw site te kunnen plaatsen. De VergoedingsChecker app is los te bestellen of in combinatie met één van onze betaalde pakketten die bijdragen aan betere vindbaarheid, uitstekende SEO en meer bekendheid van uw optiekwinkel / oogpraktijk..

Kies hier uw pakket

Kies hier uw pakket om uw optiekwinkel te registreren op VergoedingsChecker.nl. Nadat u een pakket heeft geselecteerd en (eventueel) betaald, krijgt u automatisch een bericht met de informatie die wij nodig hebben om uw aanbiedingen op VergoedingsChecker.nl zichtbaar te maken voor uw potentiële klanten. U krijgt ook automatisch de benodigde informatie als u ervoor kiest om de VergoedingsChecker App op uw eigen website geplaatst te hebben.

Ga naar Pakketten en kijk wat wij voor u kunnen doen.

VergoedingsChecker.nl || 2020 || Algemene Voorwaarden Zorgaanbieders || Leveringsvoorwaarden