Heeft u een diëtistenpraktijk?

Doordat de basisverzekering consultatie van een diëtist maar beperkt vergoedt, spelen aanvullende verzekeringen hierbij een grote rol. De verschillende zorgverzekeraars en aanvullende verzekering-modules variëren echter enorm voor wat de (gedeeltelijke) vergoeding van de diëtist betreft. Hiervoor wordt online dan ook veelvuldig naar informatie gezocht.

De VergoedingsChecker

Met behulp van de VergoedingsChecker kunnen potentiële klanten snel en eenvoudig nagaan of een bezoek aan de diëtist vergoed wordt door de verzekering. De website VergoedingsChecker.nl toont hiervoor een overzicht van diëtistenpraktijken in de betreffende regio. Afhankelijk van het VergoedingsChecker-pakket van de diëtisten, worden hierbij speciale acties getoond alsmede een professionele landingspagina van de betreffende praktijk. VergoedingsChecker vormt zo een effectieve, interactieve schakel tussen client en behandelaar.

Geen vergoeding – wél vermelding

Ook wanneer een geselecteerde verzekering geen dekking blijkt te bieden voor een bezoek aan de diëtist, wordt op VergoedingsChecker.nl altijd een overzicht van lokale diëtistenpraktijken getoond – eventueel in combinatie met een exclusieve aanbieding of persoonlijke landingspagina.

Voor betaalde pakketten geldt bovendien dat deze diëtistenpraktijken de vermelding ‘Premium Locatie’ krijgen in het overzicht van de VergoedingsChecker.

De VergoedingsChecker op uw eigen website?

Dat kan! De app toont in dat geval enkel de informatie van uw eigen praktijk en vormt een waardevolle toevoeging aan uw website. Bezoekers kunnen rechtstreeks vanaf uw website nagaan of een willekeurige behandeling of behandelarrangement vergoed wordt door de verzekering en hoeven uw website hiervoor dus niet meer te verlaten. Bovendien kunnen zij desgewenst rechtstreeks doorklikken vanuit de VergoedingsChecker app voor het maken van een afspraak of het aanvragen van informatie. 

Kiest u voor de VergoedingsChecker app dan ontvangt u voor de periode van één jaar de licentievoorwaarden om deze widget overal op uw site te kunnen plaatsen. De VergoedingsChecker app is los te bestellen of in combinatie met één van onze betaalde pakketten die bijdragen aan betere vindbaarheid, uitstekende SEO en meer bekendheid van uw diëtistenpraktijk.

Kies hier uw pakket

Kies hier uw pakket om uw diëtistenpraktijk te laten vermelden op VergoedingsChecker.nl. Nadat u een pakket heeft geselecteerd en (eventueel) betaald, krijgt u automatisch een bericht met de informatie die wij nodig hebben om uw speciale aanbiedingen weer te geven op VergoedingsChecker.nl alsmede een aantal templates die als uitgangspunt dienen voor uw landingspagina aldaar. Ook wanneer u de VergoedingsChecker app bestelt, ontvangt u alle benodigde informatie omtrent uw aankoop via email.

Ga naar Pakketten en kijk wat wij voor u kunnen doen.

VergoedingsChecker.nl || 2020 || Algemene Voorwaarden Zorgaanbieders || Leveringsvoorwaarden