Uw Landingspagina op VergoedingsChecker.nl

Kiest u voor het professioneel pakket, dan zijn uw gegevens, inclusief diverse aanbiedingen, in de VergoedingsChecker App zichtbaar en u krijgt dan een landingspagina op een veelbezochte website: vergoedingschecker.nl.

Op deze pagina kunt u uw informatie over uw kliniek en uw behandelingen tonen en de behandelingen aangeven waarvoor u een korting geeft speciaal voor de mensen die de VergoedingsChecker gebruiken om te kijken of hun behandeling vergoed wordt.

Een ander voordeel van deze landingspage is dat uw kliniek beter gevonden zal worden op het internet, omdat het voorzien wordt van een uitstekende SEO en de nodige links tussen de website van uw kliniek en de landingspagina op VergoedingsChecker.nl.

Wat moet u doen om een landingspagina te krijgen?

Om uw landingspagina op VergoedingsChecker.nl te krijgen, koopt u het Professioneel Pakket

Als u dit betaald hebt, ontvangt u direct een bericht van ons met 2 links: één voor de informatie voor de VergoedingsChecker App, en één voor de informatie die wij nodig hebben om uw landingspagina in te vullen.

Voor de landingspagina, kiest u hieronder eerst uw template. Uw keuze kunt u dan invullen in het formulier voor uw landingspagina.

Kies hier uw template voor uw landingspagina

Kies hier uw template voor uw landingspagina. Volg de link om te kijken hoe de template eruit ziet en welke gegevens het van uw praktijk zal tonen.

U kunt daarna het formulier invullen met de gegevens die wij nodig hebben om uw kliniek of praktijk goed weer te geven in op uw eigen landingspagina op VergoedingsChecker.nl. 

Template 1

Template 2

Template 3

VergoedingsChecker.nl || 2019 || Algemene Voorwaarden Zorgaanbieders || Leveringsvoorwaarden