VergoedingsChecker voor uw schoonheidssalon

Met behulp van de VergoedingsChecker kunnen potentiële klanten snel en eenvoudig nagaan of een behandeling vergoed wordt door de verzekering. De website VergoedingsChecker.nl  toont hiervoor een overzicht van schoonheidssalons die de gevraagde behandeling aanbieden in de betreffende regio. Afhankelijk van het VergoedingsChecker-pakket van de behandelaar worden hierbij tevens exclusieve aanbiedingen op behandelingen getoond alsmede een professionele landingspagina van de betreffende salon. VergoedingsChecker vormt zo een effectieve en interactieve schakel tussen client en behandelaar.

Wat als mijn schoonheidssalon geen behandelingen aanbiedt die vergoed worden?

Acnetherapie en ontharingsbehandelingen die door bepaalde schoonheidsspecialisten die lid zijn van ANBOS gedaan worden, worden in veel gevallen (deels) vergoed door een aanvullende verzekering. Maar ook wanneer er geen sprake is van dekking, geeft de VergoedingsChecker een overzicht van schoonheidssalons in de betreffende regio en de door hen geselecteerde aanbiedingen. 

Als behandelaar zonder vergoedingen maakt u hiervoor gebruik van de pakketten ‘Extra’ of ‘Professioneel’, waarbij u tegen aantrekkelijke tarieven speciale aanbiedingen en/of een eigen landingspagina voor uw salon presenteert op VergoedingsChecker.nl. Zo brengt u niet alleen uw salon onder de aandacht bij een breder publiek, maar profiteert u tevens van betere vindbaarheid door een uitstekende SEO dankzij de nodige links tussen de website van uw salon en de landingspagina op VergoedingsChecker.nl.

Let Op: Biedt uw salon geen ontharings- of acnebehandelingen aan die in aanmerking komen voor vergoeding, dan kunt u geen gebruik maken van het gratis basispakket van de VergoedingsChecker. Met behulp van de betaalde pakketten ‘Extra’ of ‘Professioneel’ zorgt u ervoor dat uw salon desondanks een vermelding krijgt. 

Deze vermeldingen worden getoond in de VergoedingsChecker – wanneer bezoekers geen dekking kunnen krijgen via de verzekering. Voor betaalde pakketten geldt bovendien dat deze de vermelding ‘Premium Locatie’ krijgen in het overzicht van behandelaars op VergoedingsChecker.nl.

Kies hier uw pakket

Kies hier uw pakket om met uw salon gebruik te maken van de VergoedingsChecker. Nadat u een pakket heeft geselecteerd en (eventueel) betaald, krijgt u automatisch een bericht met de informatie die wij nodig hebben om uw behandelingen op VergoedingsChecker.nl zichtbaar te maken voor uw potentiële klanten. U krijgt ook automatisch de benodigde informatie als u ervoor kiest om de VergoedingsChecker App op uw eigen website geplaatst te hebben.

Salon

Ook schoonheidsalons die behandelingen aanbieden die door zorg verzekeraars vergoed worden, kunnen opgenomen worden in Vergoedingschecker.nl. Mocht jouw salon behandelingen aanbieden die geen vergoeding heeft, dan kun je een betaalde pakket aanvragen. Jou

Kies hieronder de behandelingen die bij uw salon in aanmerking komen voor vergoeding:
Loading...