Wij kunnen u de VergoedingsChecker in verschillende pakketten aanbieden zodat het voor elk budget beschikbaar is.  Met een pakket van VergoedingsChecker, maakt u gebruik van een extra mogelijkheid om uw kliniek en uw behandelingen onder de aandacht te brengen op het internet. Bovendien kunt u speciale kortingen bieden die alleen geldig zijn via de VergoedingsChecker.

Uw potentiële klant gebruikt de VergoedingsChecker om een antwoord te krijgen op de veelgestelde vraag: wordt mijn behandeling vergoed door de verzekering? De bezoeker krijgt hierop een antwoord en krijgt een mogelijkheid aangeboden om te kiezen tussen de verschillende klinieken. Afhankelijk van uw gekozen pakket worden de klinieken die de behandeling waarin de bezoeker geïnteresseerd is getoond, alsmede de klinieken die een korting op deze behandeling bieden. Afhankelijk van uw pakket, kunt u 1 of 3 extra behandelingen vermelden waarvoor u een korting biedt en de bezoeker kan direct contact met u opnemen.

Uw eigen landingspagina op VergoedingsChecker.nl

U kunt er ook voor kiezen om een landingspagina op onze website te hebben. Op deze pagina kunt u uw informatie over uw kliniek en uw behandelingen tonen en de behandelingen aangeven waarvoor u een korting geeft speciaal voor de mensen die de VergoedingsChecker gebruiken om te kijken of hun behandeling vergoed wordt. Een ander voordeel van deze landingspage is dat uw kliniek beter gevonden zal worden op het internet, omdat het voorzien zal worden van een uitstekende SEO en de nodige links tussen de website van uw kliniek en de landingspagina op VergoedingsChecker.nl.

De VergoedingsChecker App op uw website

Wilt u de VergoedingsChecker App (widget code die u op uw eigen website kunt plakken) op uw eigen website geplaatst hebben? U kunt deze optie nemen als een apart pakket met alleen de app, of in combinatie met een van de andere pakketten (klik dan de extra optie “+ VergoedingsChecker App” aan).

Kies hier uw pakket

Kies hier uw pakket om met uw kliniek of praktijk gebruik te maken van de VergoedingsChecker. Nadat u een pakket heeft geselecteerd en betaald, krijgt u automatisch een bericht met de informatie die wij nodig hebben om uw behandelingen op VergoedingsChecker.nl zichtbaar te maken voor uw potentiële klanten. U krijgt ook automatisch de benodigde informatie als u ervoor kiest om de VergoedingsChecker App op uw eigen website geplaatst te hebben.

Basis Pakket

Extra Pakket

Professioneel Pakket

VergoedingsChecker.nl || 2020 || Algemene Voorwaarden Zorgaanbieders || Leveringsvoorwaarden